Ha úgy gondolod, remekül tudnád folytatni a megkezdett történetet, ragadj klaviatúrát és írd meg Te az aktuális folytatást! Mindezt hogyan? Mi általában naponta közöljük felváltva a történetek egyes epizódjait, melyet este 8 óra után teszünk közzé. Ha szeretnéd, hogy a következő napi az általad elképzelt folytatás legyen, akkor azt jelezd még aznap a kalandsztori@gmail.com címen, ahol egyeztetünk, majd küldd el ugyancsak ide a folytatás szövegét. A szabályokat természetesen neked is be kell tartanod, fontos ugyanis, hogy az aktuális szöveg passzoljon az eddigiekhez, ne tartalmazzon ellentmondást és megfelelő folytatási lehetőséget is nyújtson.
Történetet kezdeni és befejezni még nincs lehetőségetek. A későbbiekben erre is lesz mód olyan formában, hogy például az olvasók egy hétig megírhatják az aktuális történet általuk legjobbnak vélt befejezését, majd ezeket is közzétesszük és kiválasztjuk a legjobbat.

A lehetőségek végtelenek, csak közreműködő kalandorokra van szükség hozzá. Éppen ezért mesélj rólunk ismerőseidnek, ajánld oldalunkat kalandkedvelő barátaidnak! Ne feledjétek, közösen minden izgalmasabb, majd meglátjátok! Addig is kalandokra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandorok.blog.hu/api/trackback/id/tr151471202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása