Kezdtük valahogy, és másképpen is folytattuk, viszont egy írást nagyon meghatároz az írók motiváltsága, ami sajnos, amikor egymagam próbáltam írni folytatásos történetet alábbhagyott. Sokkal izgalmasabb azt 4g társammal együtt folytatásonként felváltva megírni, hiszen mint régen (igen, mint abban a bizonyos kék könyvben, mely még mindig megvan, és aminek az alapötletet köszönhetjük), most is abban van a legnagyobb izgalom, hogy nem tudja még a történet folytatásának írója sem, miként fog alakulni a kaland a jövőben. Az meg már pláne kihívás, amikor az előző napi szorult helyzetből kell kihozni valamiképpen hőseinket. Így most 4g kolléga titokzatos eltűnése után pár hónappal ismét felvettem vele a kapcsolatot, hogy folytatnunk kéne azt, amit elkezdtünk. Remélem válaszol hamarosan az üzeneteimre, nem kell élőben a nyomába eredni. Izguljunk hát közösen, hogy mit válaszol, hiszen ez határozza meg az oldal jövőjét.

Elnézést kérek hát az eddigi kimaradozásért, melynek rengeteg oka volt. Remélem nem haragítottam magamra ezzel senkit sem, majd a történetekkel igyekszünk kárpótolni az idekeveredett kalandorokat.

Itt a szép ősz, addig tehát aki teheti menjen kirándulni, kalandozzon a természetben, fotózzon, túrázzon, másszon hegyet, fedezze fel hazánk értékeit, amíg az idő megengedi! Kalandra fel!

Lett az oldalnak hivatalos e-mail címe is: kalandsztori@gmail.com

Ide várunk minden oldallal kapcsolatos véleményt, észrevételt, kérdést.
Sőt, ha kalandoztál valamerre, útibeszámolódat szívesen fogadjuk akár képekkel karöltve is! Elvégre az embert nem csak a képzelet világában érheti utól a kaland...

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandorok.blog.hu/api/trackback/id/tr561333463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása